Onze services: altijd op maat

Elke denkbare service van poolbeheer vindt u in ons dienstenpakket van transport, inname, optische en technische inspectie, reparatie en onderhoud, inbouwservice, bandenservice, schadeherstel, reconditioning, stallingservice tot zelfs remarketing. U geeft uw wensen aan en wij stellen het servicepakket op maat voor u samen, tegen aantrekkelijke tarieven. Via ons online managementinformatiesysteem heeft u daarna 24 uur per etmaal inzicht in de actuele status van uw wagenpark.

Hier treft u een overzicht aan van alle services die wij onder een dak verlenen. U bepaalt zelf van welke u gebruik wilt maken.

Binnen 24 uur en bij spoed dezelfde dag, verplaatsen we uw auto’s inclusief inname en aftanken. Dat doen we met een pool van ruim 250 ervaren en goed opgeleide chauffeurs. Bij grotere aantallen zetten wij bulktransport met opleggers in.

Een getekende technische inspectie op 100 punten is een vast onderdeel bij de inname van de auto. Ook kunt u kiezen voor een uitgebreide optische en technische check op locatie door een schade expert. U heeft dan volledige garantie op de staat van inname. Vraag naar de mogelijkheden.

Elke auto die bij ACM Fleetforce binnenkomt, ondergaat een diepgaande optische controle. Elke zichtbare schade leggen wij vast, onderbouwd met foto’s en met het onderscheid wel of niet acceptabel. Onze goed opgeleide medewerkers hanteren daarbij de normen van uw leasemaatschappij. Binnen 24 uur is een compleet rapport over de staat van het voertuig beschikbaar.

ACM Fleetforce beschikt over een officiële, bij de BOVAG aangesloten garage voorzien van de laatste hightech apparatuur en met goed opgeleide monteurs. De kwaliteit van alle onderhouds-, en keuringswerkzaamheden is daarmee gewaarborgd. Ook is ACM Fleetforce aangesloten bij James Auto & Service. Daarmee beschikken we over alle technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken conform fabriekseisen te onderhouden. Ook ‘s avonds en in het weekend zijn er mogelijkheden om werkzaamheden uit te voeren. Afwikkeling van onderhoud stemmen wij direct af met de leasemaatschappij. Onze fullservice-gedachte bevestigen we met een haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Na de optische controle volgt een diepgaande technische controle, waarbij elk mogelijk gebrek boven water komt, met een complete rapportage met te verrichten reparaties, onderhoud en keuringen.

Bij ACM Fleetforce kunt u ook terecht voor inbouw van allerlei apparatuur, zoals carkits, alarm-, navigatie- en voertuigvolgsystemen. Inbouw op locatie is onze specialiteit. Ook garantiewerkzaamheden op inbouwapparatuur worden op locatie kosteloos verholpen.

ACM Fleetforce levert zomer- en winterbanden in alle soorten en maten. Ook kunt u voor uw wagenpark gebruikmaken van onze winterbanden service, met overdekte opslag. Wilt u kostbare uren besparen? Laat dan bandenwisselingen ‘s avonds of in het weekeinde door ons uitvoeren. Inclusief onze haal- en brengservice.

Veel zakenauto’s hebben kleine carrosserieschades. Met smartrepair kan 80% van schades aan exterieur en interieur bij ACM Fleetforce worden hersteld. Tegen zeer gunstige condities en met een doorlooptijd van vaak niet meer dan 24 uur! Smartrepair kan desgewenst ook op locatie worden uitgevoerd.

Met een eigen autopoetsbedrijf in huis brengt ACM Fleetforce elke zakenauto weer in showroom conditie, zowel van binnen als van buiten. U kiest daarbij uit vier niveau’s, variërend van alleen wassen tot een complete behandeling inclusief poetsen, polijsten, waxen, interieurreiniging en een ozonbehandeling tegen vervelende geurtjes. Uw auto is klaar voor de volgende berijder of voorspoedige verkoop.

ACM Fleetforce heeft met een oppervlakte van 18.000 vierkante meter ruimte voor het stallen van circa 1.250 auto’s. Auto’s die door personeelskrimp, een aflopend leasecontract of een andere reden tijdelijke een veilige parkeerplek vragen, zonder overlast te veroorzaken. Uw auto’s staan beschermd tegen weersinvloeden en worden dag en nacht bewaakt. Via het managementinformatiesysteem heeft u altijd toegang tot de gegevens van deze auto’s.

U kunt ervoor kiezen uw zakenauto’s ter verkoop aan te bieden, bijvoorbeeld bij het verlopen van een leasecontract. ACM Fleetforce kan u ook deze zorg uit handen nemen. Door uw auto in de verkoopconditie te brengen en aan te bieden bij een uitgebreid netwerk van dealers, handelaren en veilinghuizen. Ook verzorgen we fotografie van de auto’s en plaatsen we deze foto’s online. Indien gewenst bieden we uw auto’s tevens ter verkoop aan op onze locatie.